top of page

JOSERA MATCH SHOW 19.mai



Match Show´st on oodatud osa võtma kõik koerad sõltumata nende suurusest ja vanusest. Tegemist vahva mitteametliku koertenäitusega, millest osa võttes saad uusi, vajalikke ja toredaid kogemusi nii Sina kui ka koer! Showst ootame osa võtma igas vanuses ja suuruses nii tõukoeri kui tõutuid koeri. Uus keskkond, uus proovilepaneku võimalus! Tule osale ja saad lasta oma neljakäpalisel sõbral sotsialiseeruda teiste käpalistega ning luua ise uusi tutvusi teiste koerasõpradega.

Võta oma neljakäpaline kaasa ja tule osale meie vahval Josera Match Showl Laagri Hortes (Seljaku 4B, Laagri), kohal on Josera maskott Seppel ning toimub koeraomanikele aardejaht, lastele joonistusvõistlus, tootetutvustused jpm. Koer Seppel on taimede ja riiulite vahele peitnud vihjeid, mille ülesleidmisel ootavad sind kingitused Joseralt. Ootame sind ja sinu neljajalgset sõpra osalema 19.mail Laagri Horteses algusega kell 11:00.

  • Aardejaht koeraomanikele koos koer Seppeliga.

  • Josera Match Show kõikidele koertele

  • Igale Match Show võistlusest osavõtjale üllatus 

  • Ohtralt auhindu Joseralt

  • Josera õnneratas

  • Palju hinnaüllatusi

  • Josera Meat Lovers märgtoitude degustatsioon koertele

  • Lastele joonistusvõistlus “Minu lemmikloom” 

  • Tootetutvustused

  • Loosid


 

PROGRAMM.

11:15- 11:55 kohapeal registreerimine

Samuti toimub eelregistreerunutele numbrite väljastamine kell 11:15-11:55

Match show algus kell 12:00


JOSERA MATCH SHOW kohtunik:

KARME REILJAN


Karme ja tema tütar Kerlin on pikaajalised atesteeritud Eesti Kennelliidu koerakasvatajad, kelle kireks on kuldsed retriiverid ja inglise springerspanjelid kennelis Sempre Felicita. Karme on suure südamega inimene, kes on olnud seotud heategevuslike organisatsioonidega ning aidanud päästa nende elusid, kes enda eest ise seista ei saa.


 

Josera Match show näitusel võisteldakse neljas erinevas kategoorias

  1. Kutsikad ( 4-12 kuud)

  2. Veteranid ( alates 7 aastast)

  3. Allapõlve koerad

  4. Ülepõlve koerad (üle 45cm)

Lisavõistlused: Paarid (ühe omaniku 2 koera), Laps ja koer (kuni 10.a.), Juuniorhändler (10-17a), Seeniorhänder (al 18a)


Registreerimine ja osalemistasu näitusel. Eelregistreerimine kuni 16.mai: osalemistasu 6€ osavõtutasu võistlusklassi kohta tuleb tasuda MTÜ Eesti Prantsuse Lamba-ja Karjakaitsekoerte Tõuühingu a/a EE442200221035374674. Täida online ankeet SIIN Kohapeal registreerides on osaelmistasu 10€ võistlusklassi kohta ainult sularahas. Igale osavõtjale väike kingitus!


Kuidas toimub Match Show koerte hindamine?

Igas klassis 2 koera korraga ringis, üks saab punase lindi, teine sinise. Kui klass hinnatud lähevad ringi kõik selle klassi sinise lindi saanud koerad ja seejärel kõik punase lindi saanud koerad. Kohtunik valib välja igas klassis punaste ja siniste lintide seas 1-3 kohta. Lisavõistlusi hinnatakse eraldi 1-3 kohta. Kõik 1 koha saanud osalevad BEST IN SHOWL, kus kohtunik valib välja Josera Match Show kaunimad koerad.


Recent Posts

See All
bottom of page